31 Ogos, 2008

Malam Merdeka Di Danga Bay........

pukul 9.00 malam bertolak dari rumah menuju ke Danga Bay. Punyalah ramai umat manusia malam tu termasuk warga indonesia dan nepal. sementara menantikan detik 12 malam kami menjamu selera di 'Bleach Cafe'. Layan muzik.......


ni band yang menyanyi malam tu....enjoy gak.....



Danga Cruise di tengah lautan...disaluti cahaya lampu....






masa pertunjukan bunga api ni, danish dah tak senang duduk...dia takut...


ini pemandangan masa nak balik. stuck kat sini selama 1 jam. pastu baru boleh keluar....

7 ulasan:

husz_nie berkata...

bangla ngn nepal tu nak sambut merdeka gak ke??

shahliza94 berkata...

huhu....dok berpeleseran jer....

nu3k berkata...

mak eikh bestnyeh..awat xajak?

amie... berkata...

amy dr kecik smpai la...xpnah smbut merdeka kt mne pn...dok umh tgk tv je la...kul 12 mlm dgr jek bunga api kt dtran@danga bay kt umh jek...

blackpurple @ jowopinter berkata...

Saya malam merdeka berbungkus dengan selimut.

Selamat berpuasa.

:)

SlumbeRaja berkata...

happy belated merdeka hehe & salam ramadhan semua! semoga mendapat keberkatan di bulan mulia ini...

tuan empunya blog, nak exchange link boleh? kalau boleh bgtau kat msgbox saye yerks slumbeR@J@!

shahliza94 berkata...

to nuar : watper nak ajak ko? buang karenn jer...ekekeke...

to amy : takpelah amy...oklah tu. rimas sebenarnya kalau ramai sangat orang...

to BP :selamat berpuasa juga...

to slumber aja : salam ramadhan juga untuk anda.....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin