01 Ogos, 2008

Panas Dan Melekit......

:hot: aduh...panasnya cuaca malam ni.....tak tahan pulak rasanya...bukak kipas laju giler dah macam kipas helikopter pun tak rasa apa-apa. sebenarnya bukan malam ni je yang panas, tapi sejak akhir-akhir ni cuaca memang terik. biasalah kalau cuaca panas camni, kepala pun mulalah pening..badan lak melekit2 berpeluh....berendam lelama baru segar...


:dizzy:sekarang pulak tengah musim durian...orang yang makan durian bebanyak mulalah tak boleh tido...kepanasan. ish..ish..ish...tak makan rasa rugi plak...
:look:lagi satu kalau musim durian ramai pulak yang demam.. kat family liza jek dah 3 orang tak sihat. ada yang sakit tekak. ntah...suratan atau kebetulan....susah nak cakap.

alhamdulillah anak-anak sihat....
:flower:kita yang besar ni kalau demam pun merengek, apatah lagi dak kecikkan....?
:wink:

:sleepy:adeh...mata ngantuk pulaklah...rasa nak pi tidolah...anak-anak pun dah tido. en.shah je yang tengah layan 'matrix' kat TV3.
:sleep:

4 ulasan:

amie... berkata...

haah la kak...skag mmg pns gile...
huh rse klo ley sblm tdo nk mndi dlu jek...mke plk lekit jek rse...

shahliza94 berkata...

biasanya kalau nak dekat bulan pose camnilah cuacanya....

Nurul Hidayah bte Mahmud berkata...

salam. teringin nak makan durian. he..he...

shahliza94 berkata...

terima kasih ye nurul hidayah, singgah sini. akak pun dah masuk blog nurul banyaknya info....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin