26 September, 2008

Berbuka Puasa Di New York Hotel.....

pukul 3 petang, handphoneku berdering mengalunkan irama lagu 'lelaki ini' dendangan anuar zain. tahulah liza panggilan tersebut dari siapa....
en.shah: yang, buat apa tu?
liza: takde pape, kemas-kemas sikit...
en.shah: petang ni ada jemputan buka puasa di hotel new york. siapkan bebudak kul 5.
pukul 6 kita bertolak...
liza: RJ & CO punyer ker? oklah....

(RJ & CO ialah nama firm tempat en.shah kerja)



danish yang tak sporting dibawa ke mana-mana...
masuk dalam baby chair, dia taknak duduk..tapi berdiri...
hisy...


insyirah berposing sakan.....

mamat pun nak tunjuk skill ala-ala model...



2 beradik yang suka berposing




kat meja panjang tu staff RJC.....pakcik tu pulak ayah 'big boss' RJC

sedikit info:
big boss en.shah muda lagi. lom 40 pun umo dia...
wife dia sama umur dengan liza..so kami agak rapat..
kakak ipar 'big boss' pun sama umo dengan liza dan dia merupakan 'bestfriend' liza masa sekolah rendah. so...lagi rapat n laga-laga pipi...

kesimpulannya....staff2 RJC pelik akan kerapatan liza dengan kedua-dua
insan tadi. hehehe.....

2 ulasan:

ena berkata...

RJ legal firm ker kak liza?? saja tanya kot2 ada terselit kawan2 saya..hehe

shahliza94 berkata...

xlah ena...audit firm jek. hehehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin