20 September, 2008

Tag @ Award......Dari Adik Fareez....


Hehehe....liza agak confused dengan tag yang satu ini. menurut tuan yang memberi, ianya sebuah tag. tapi syaratnya lepas amik kene bagi ucapan. hehehe.....sorilah adik fareez, memandai jer akak tukar tajuk. tapi akan amik tag ni sebagai sebuah award/gift. boleh ye adik fareez.... akak nak ucapkan tima kasih bebanyak kat adik fareez sebab sudi bagi akak tag/award ni. lainkali kalau ada apa-apa nak bagi, jangan memalu. bagi jer ok...lagi satu ucapan, jangan tunggu lama-lama nak shopping raya, nanti tak sempat. sekian dulu ucapan akak untuk fareez.....sekian tima kasih...



liza ingat nak bagi award ni buat kawan-kawan liza
wildcempaka - teman serumah yang baik hati
fendi- sian dia beraya kat rantau orang
Roll honey- rajin sms liza sementara tunggu masuk waktu berbuka
tempe-sebagai balasan kad raya

1 ulasan:

husz_nie berkata...

dah amik.. mekasih..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin