19 November, 2008

Aduhai Suamiku........


:cry:
huaa...pukul 12 tengahari dapat call dari en.shah.

en.shah: hello yang, buat ape tu?
liza: tengah masak...eh, abang katner ni?
en.shah: yeker....? abang skarang kat hospital.
liza: hah! abang buat apa kat situ? tak keje ke?
en.shah: abang eksidenlah yang....pagi tadi.
liza: Bila...???? (dan keluarlah berbagai soalan bertubi-tubi.
biasalah..orang pompuan kalau dah risau...)

en.shah minta liza datang hospital bawak baju dan makanan tengahari.
(lauk spital dia xleh nak telan...)

tengahari tu liza dan ayah liza bertolak ke hospital. mujurlah kecederaan dia sikit jek. tulang pergelangan tangan kanan retak. yang lelain takde pape.
dia dah tak sabar nak balik rumah. tapi doktor belum benarkan walaupun
tangan dia dah bersimen. sebab masih bengkak lagi..
mmm...mujur Ya Allah....
hanya sedikit je. mungkin itu satu peringatan buat umatmu itu...


5 ulasan:

husz_nie berkata...

Semoga En Shah cepat sembuh.... satu je... En Shah ada le alasan nak manja2 lebih sket ngn kak liza, boleh suap2 makan.. kekeke.. alasan tgn sakit..

shahliza94 berkata...

tau takpe..siap akak kene jadi driver dia lagi ke sana-sini. walaupun mc tapi banyak gak urusan ngan client dia kene settlekan... sib baiklah dia xleh drive, kalau x...takmo jadik driver dia. asik kene komplen jek.. biasalah kalau lelaki dok seblah...ade je cara kita yang x kene..

alisya_izzati berkata...

laki ko accident dgn apo liza

RHEA berkata...

Takziah buat akak.. Semoga en shah cepat sembuh..

kak liza.. hehehe.. len kali r rhea cakap e.. mmmuahxs... sayang akak... :)

amie... berkata...

semoga suami akk cepat smbuh...
sabo ye kak...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin