31 Mac, 2009

Alhamdulillah...Tahniah En.Shah......



semalam 30 Mac 2009 en.shah telah mendapatkan MIA (Malaysian Institut of Accountants) nya setelah 3 tahun berkhidmat di audit firm tempat dia bertugas sekarang. maka secara rasminya kini en.shah bergelar Chatered Accountant. Mudah-mudahan lepas ni rezeki kami bertambah murah. ada juga yang bertanya taknak ke beralih arah? (macam adik ipar liza yang bertukar tempat kerja setelah mendapat offer yang lebih baik selepas dia memperolehi MIA) liza pun ada risik2 juga memandangkan ada tawaran yang en.shah terima sebelum ni. tapi dia memberi alasan "tunggu dapat MIA". sekarang ni MIA dalam tangan so.....dia masih dengan keputusannya yaitu..."nak stay lagi 2 tahun kat audit firm untuk dapatkan audit licence" mmm...kalau ada rezeki en.shah nak buka audit firm sendiri...mudah-mudahan impian dan harapannya dimakbulkan Allah...Amiin.....

3 ulasan:

Joaquin berkata...

tahniah ler besan..
moh la datang bukak company kat KL..
ubah angin...
dekat sikit aku nak jenguk menantu aku..
tak gitu besan?

shahliza94 berkata...

hehehe..bukan xmo. kos sara idup kat jb ni dah cukup tinggi..kalo aku pi kl rasanya tak tertanggung...makin tinggi maintenance aku nanti..

Joaquin berkata...

erkk.. ko nak maintain ape lagi??
tapi tak pe.. kos kuar tinggi...
kos masyuk pun lagi tinggi dapat..
malam nie masak nasi beriani gam..
wat pujuk en shah...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin