21 April, 2009

Terima Kasih En.Shah Sayang......




sebelum ni memang liza ada ngecek2 kat en.shah mintak belikan lappy untuk liza. bukan apa, kengkadang tu sampai berebut lappy yang sedia ada ni. dia nak wat keje, liza plak sibuk nak on9. lagi satu tensen tahap gaban bila en.shah out station. so, malam tadi balik jek dari opis dia hulur lappy dell inspiron nih kat liza. kebetulan client dia offer murah kat dia, so dia sambar jelah. kalau kat luar mana nak dapat rega camtu. hehehe....
dengan pesanan: pasni jangan kaco lappy dia. susah dia nak wat keje. asik berebut jek....

TO My Beloved En.Shah..., Thanks For The Lappy N I Love U So Much...
MUAHSSSS.......

12 ulasan:

RHEA berkata...

wahh.. leh la bertenet sakan eh pasni.. hehe

shahliza94 berkata...

ekekeke...tau xpe....biasanya lappy akak penuh ngan gambo anak2 jek...

alisya_izzati berkata...

wah!!!!!!!!!! tahniah!!! leh ler kita berym di waktu dinihari.. kekekek

shahliza94 berkata...

haah! cam aku xde keje lain. hehehe...leh jek kalau aku free...

Joaquin berkata...

uiks...
berani betul en shah amik risiko..
tak beberapa berasap la dapur..

shahliza94 berkata...

alah..pasni aku kenalah pepandai bahagikan masa. yang mana dulu, didulukan sebelum segala kemudahan ditarik balik..heheheh..

ღ~n0n0i~ღ berkata...

ya Allah, jelesnya Noi.
DELL pink plak tu kak...

husz_nie berkata...

ala... en shah bagi tu.. ada udang sbalik batu tu... malam2 kang tunggu la..

shahliza94 berkata...

alhamdulillah noi...rezeki jangan ditolak.....musuh jangan dicari....nanti hantaran kawen mintak laptop sebijik heh....

shahliza94 berkata...

dak tempe ni dah baper tawon berumahtangga nih? macam berpengalaman jek. ekekeke....

husz_nie berkata...

uiks... salah cakap ke..
malam2 kang.. kena masak makan sedap2 le.... akak pikir apa?

amie... berkata...

wahhh..best nye dpt lappy bru..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin