05 Mei, 2009

Majlis Perkahwinan Sepupu En.Shah...


insyirah sebagai buble girl....


pasangan pengantin Naziha dan Zaidi
(naziha tu sepupu en.shah)




orang kuat family kita orang...
pakcik en.shah...(Datuk Mohd. Yassin B. Mohd. Salleh)



kelihatan buble ditiupkan beserta kehadiran mempelai....



bubble boys n girls ...




kakak ipar liza bersama bubble girls yang diselianya...
hehehe.....








pose dari bubble n flower girls....
GIRLS POWER..!!!!






2 keping gambar di atas ni sebelum bertolak ke masjid wilayah...






kelihatan danish sedang melayan bluesnya...




Di restoran jejantas, melaka


pada 1hb mei ari tu kami bertolak jam 8.oo am (tak jadi bertolak malam
sebab en.shah balik kerja terus flat...) ke kl.
dalam perjalanan berhenti di restoran jejantas melaka. kononnya nak makan
tengahari. tak sangka terserempak dengan sepupu liza yang juga dalam perjalanan ke kl. cuma destinasi jek berlainan. macam jejak kasih pulak bila selang beberapa saat selepas tu tersempak dengan kaum kerabat en.shah yg dalam perjalanan menuju ke destinasi yang sama.

2hb mei, insyirah dan sepupu2nya kena jadi buble girls pada hari majlis berlangsung manakala
flower girlsnya pula terdiri dari sepupu2 en.shah (alahai..teciknya sepupu...)
majlis pernikahan dan makan beradab berlangsung di masjid yang sama yaitu Masjid Wilayah.
manakala esoknya pula majlis di sebelah lelaki di kl ni juga...(x tau katner sebab x pegi.)

3hb mei..liza n family bertolak jam 8.00 am. kononnya nak balik jb terus. tapi masa kat h/way, en.shah call adik dia nak jumpa sebelum balik. nak ajak jalan2 bandar kl. kitaorang tunggu adik en.shah di KLCC. adik ipar liza datang sorang sebab wife dia tak larat nak berjalan dalam keadaan muntah dan mabuk....(morning sickness). pusing2 klcc....tapi tak dapat amik gambo sebab hp liza dah start mogok. langsung x kuar apa2 imej kat skrin.
kat klcc jek..paksu bebudak ni (adik en.shah) kopak gak...hehehe mana taknya..toys untuk budak 3 beradik ni jek dia abis rm200. blanja we all kat kenny rogers masa jejalan kat berjaya times square lagik....thanks adik iparku.....
lama tak sembang ngan adik ipar liza, masa en.shah dok bawak insyirah n mamat main kat theme park dalam berjaya times square tu sempatlah liza borak panjang ngan adik ipar. banyaklah juga tips n petua yang diturunkan.

gambar mainan pun xleh nak amik n tepek sini. insyirah dapat barbie's dream bathtub, mamat lak dapat pistol 'nerf' dan danish ngan set hotwheel.
murah rezeki paksu pasni yer...amiin..

sampai jb dalam pukul 12.15 am, masing2 lepak giler. banyak kali juga berhenti. malam2 cuaca taklah panas sangat macam masa bertolak kl ari tuh...
lepas je salin baju, bebudak pun masuk tido. liza??
HUWAA.....KAIN BAJU BERTIMBUN! basuh sampai 3 trip. itu baru baju 5 beranak.
penatnya baru terasa. masa jalan seronok aje. adeh...


selamat menjamu mata dengan foto2 di atas sebab pasni tak tau bila lagi nak tepek gambo. tunggu hp liza ok sebab nak pi hantar repair...
sesiapa yang hantar sms, mintak maaf sebab tak dapat baca n balas sebab nampak skrin tu putih jek..so....paham2 jelah yer...




Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin