21 Jun, 2009

Sesekali Menyibuk.....


hari Jumaat jam 8.00 malam, sebaik sahaja en.shah balik dari office,
beliau telah mengajak liza dan anak-anak menemaninya bertemu client di dua
destinasi
berbeza....
destinasi pertama: LC Catering, U Mall Tmn. Universiti
(berdekatan Giant)
destinasi kedua: Cafe Lazio, Danga Bay....
Jom Layan pic kat bawah ni....
sebelum ni tak pernah pun kami ikut en.shah entertaint client,
tapi liza memang kenal baik dengan wife diorang, tu yg en.shah ajak....
perbincangan berakhir jam 1.oo am.


destinasi pertama: LC Catering.


en.shah sedang berbincang bersama owner restoran ni....
tapi anak-anaknya..???





insyirah, mamat dan danish berlari-lari sekeliling restoran seolah2 restoran tersebut milik
ayah dan umminya....
nasib baik restoran dah nak tutup so, takde customer....

destinasi kedua....Danga Bay.



serius sungguh suamiku....

cafe ni menyediakan "italian cuisine"..
so, tengoklah menu 'supper' kami malam tu..
adeh...cemaner nak diet..






4 ulasan:

hani@debumelukut berkata...

nice kids u have there..have a good day dear.

shahliza94 berkata...

thanks kak hani....memang bersyukur sangat2 atas kurniaan-Nya.....

ieda berkata...

hai liza ..

suka bebenooor budak2 tuh .. hehhe
ceria gumbira

anak2 adalah anugerah yg amat berharga buat kita ..

Siti @ nurie berkata...

dah lama tak jejak kaki kat danga bay...he he he

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin