30 Julai, 2009

Macam Budak Baru Nak Naik......ekekeke.....

semalam selepas en. shah balik dari tempat kerja, beliau telah menyerahkan
sebuah beg kertas kepada liza. liza dengan terujanya bukak dan tengok
isi di dalamnya. jeng..jeng..jeng...
-

-


-
(update)


gambaran di atas adalah yg paling tepat.
memula dok google tp x jumpa.
ni baru jumpa....
harap maaf...


HANDPHONE BARU.....
tapi .....kenapa hello kitty ek? hello kitty pun hello kittylah bang.......
(insyirah menunggu sahaja utk diwariskan kepadanya.. sori yer kakak, wat
masa ni amik cermin jer dulu....hehehee)


terima kasih en.shah kerana menggantikan handphone liza yang rosak itu. dah lama x update blog ni sambil bubuh gambo anak2...

10 ulasan:

<< s| tED| >> berkata...

enpon baru.. ekekekkeke.. dak kakak mesti jeles ni.. sepatutnya pesen yg ini.. dia yg dapat.. ekekekekee

Siti @ nurie berkata...

alahai..tomeilah..siti mcm baru terpersan henpon ni kat tesco..tomeilah...

mumy berkata...

sweetnye tepon tu...

Damia Aleesya & Damia Ayyunie berkata...

adakah benar ini tepon untuk mak budak??????

shahliza94 berkata...

tedi: memang jeles...tapi dak kecik xleh ada henpon. tunggu beso sket.

shahliza94 berkata...

siti: memula terpandang hp ni kat 'u mall' tmn u. pastu x sangka en.shah pi beli. hehehe...

shahliza94 berkata...

mumy: adeh....jangan ar ckp camtu..rasa cam x kena ngan mak budak yg dah x sweet ni. hehehe

shahliza94 berkata...

zarina: muahahahaha....gelak beso akak baca soklan ni. akak lagi kompius.... insyirah apatah lagi. memula dah bajet hp ni utk dia. hahaha....tapi yelah..org berbudi..kita berbahasa...

ieda berkata...

heheh sumer pink colour .. lucu lah dik .. sweeet

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin