14 Julai, 2009

Terima Kasih .....


liza nak ucapkan terima kasih buat tempe sebab sudi bersusah payah cuba memperbaiki blog liza sampai badi scrappinblogs tu keluar dari main page. juga atas kesudian tempe mencari template untuk menyahkan 'badi' tersebut. tapi selepas ini liza dah tak boleh guna template untuk blogspot lagi sebab scrappinblog dah jadi 'penunggu' di situ. menunggu masa sahaja nak enterprem kat blog liza. blog ini masih dalam rawatan n belum sihat sepenuhnya.. harap maklum.

2 ulasan:

Na Shari berkata...

Blog na pun ada problem...Read More tak berfungsi...Boleh kot minta tolong kat tempe?

<< s| tED| >> berkata...

semoga blog liza sihat kembali.. ehehehhehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin