12 Julai, 2009

TOLONG..!!!! TOLONG....!!!!

maaf yer...tajuk agak saspen...
sebenarnya liza nak maklumbalas dari uols tentang blog ni. samada cepat/sederhana/lambat loadingnya.... baru dapat komplen dari seorang teman bahawa blog liza lambat loading n backgroundnya tak keluar. pastu backgroundnya bertindih.... dan tolong bagitau
background kaler apa yang uols nampak.....
tolong eh..... harap dapat beri kerjasama....terima kasih..

update:
menurut cik chokilala, kod scrappinblog masih
ada pada source code.
ada tak sesaper leh tolong deletekan scrappinblogs dari
source code? liza cari tapi x jumpa.
main post nampak background scrappinblogs n lambat giler loading.
single post nampak background asal n loading cam biasa...
sifu-sifu sekelian, tolonglah sumbangkan kepakaran anda.....
buntu pala otak.... beliau nak tolong liza tetapi disebabkan matanya
yang mengantuk dan ada kelas pagi ni tak dapeklah beliau nak membantu.
apa taknya, liza YM beliau jam 3 am. nampak sangatlah
kepala tengah berserabut memikirkannya sampai
liza x lena tidur.

sesaper yang boleh tolong....jutaan terima kasih di ucapkan...

yang mengharap,
shahliza94

15 ulasan:

ezany berkata...

background ade jer kluar.. tp mmg bertindih la kot..

pastu loading mmg lmbt.. sbb byk sgt widget kat sidebar tu.. pastu kat entry pun guna link within..

kalau boleh kurangkan widget yg guna flash.. pastu kurangkan guna script gak..


semoga berjaya.. :D

shahliza94 berkata...

tulah pasal ezany, akak dah delete scrappin blog tu tapi dia xmo ilang...ada penyelesaian x? oo..flash widget leh buat dia lmbt loading eh...
link within eh....mmm....

<< s| tED| >> berkata...

eh eh.. ok je loading!! ekekekke..

ibu addin dan nasa berkata...

ok jek kak... tak banyak masalah pun!

shahliza94 berkata...

nampaknya ada yg kata ok dan ada yang kata lambat. mmm..kita tunggu komen seterusnya..

iena hamdi berkata...

tah.. ok jer ni... background kaler hitamke?.. kekek sebelumni coklat kot.

memang akalu kita letak mcm2 kat widget tu blog kita akan lambat.. nak nak lagu magu.. hehehhe layan ajer...

iena hamdi berkata...

alamak dah pink pulak... adui sakit mata kak.. susah nak baca.. kekekke

ezany berkata...

kalau btul nak delete.. cuba cari script yg ade url ni kat layout -> edit html..

tekan ctrl+F pastu search url kat bwh ni..

http://i711.photobucket.com/albums/ww115/ScrappinBlogs/ChicSophisticate2.jpg

delete jer sume script tu.. pastu cuba preview dulu sbelum save..

shahliza94 berkata...

iena.....memula mmg ok...pastu nanti kaler pink tu pulak enterprem.. terus x ok.

shahliza94 berkata...

ezany, akak dah try tapi kuar phrase not found. pelik tul..akak x nampak code tu tp chokilala nampak lak..dia kata akak lom delete/x abes delete..

ezany berkata...

cuba kak liza send code yg kat edit html kat sy.. klik expand widget skali..

save kat notepad pun bleh jer.. pastu send kat oryctolagus89@yahoo.com

nnt sy tolong tgkkan.. tp klu kak liza rasa xperlu xper jer.. hehe..

ieda berkata...

background kale merah cair2 gitu .. samer ngan font kaler .. tukar font kaler lah dik .. guna itam ker .. merah tua ker ..

heheh memandaiii jer akak nieh kann .. nak pandangan ajer tauu

shahliza94 berkata...

ieda..sorilah..blog ini sedang dalam kebengongan....tuannya pun tengah senoneng .....adeh...sorilah yer kalau sakit mata..

RHEA berkata...

hehehe..
patut ler nampak kak liza ol jam 3 pagi tadi..
ingat ker bangun sahur..

adezzz.. rhea ni tak siyes lak.. ampun..

shahliza94 berkata...

huhuhu...dah naik serabut kepala dah ni. sayang sangat kat blog ni tau..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin