04 Ogos, 2009

Berpisah Tempat Tidur....

amboi tajuk... tak hagak-hagak...saspen sungguh...
sebenarnya bukan liza dengan en.shah yang berpisah tempat tidur,
tapi danish yang terpaksa dipisahkan dari tempat tidur kami
kerana danish dah semakin membesar 'bagai johan.' hehehe...


di sinilah tempat tidur baru danish...
tempat tidur danish hanya akan kelihatan setelah ditarik. paling bawah skalilah tu...
yang dalam pic ni tempat tidur insyirah, sementara atas skali tempat tidur mamat.




mula kena paksa tidur sebilik dengan kakak dan abang dia, berapa
kali dia nak keluar... kesian pulak tengokkan.
nak-nak masa en.shah tinggikan suara suruh tidur dalam bilik
kakak n abang dia. mencebik2 bibir menahan tangis....
sampai tertidur. tapi sekarang dah ok dah... dah 3 hari....
kalau tengah-tengah malam nak susu, danish akan buka pintu bilik
liza sambil bawak botol susu dia. nanti dia kejutlah...
"ummi...susu...."
kalau tak mulakan sekarang, bila lagi....

10 ulasan:

LadyD berkata...

LadyD pun dah pisahkan tpt tidur hani dgn "ibu" nya...aiman plak lum lagik...take time lah..

ieda berkata...

hermm itu yg terbaik liza .. anak2 ieda punn dah ieda biasakan tidur asing dgn ieda ..

kerana mereka dah besar kan .. cuma tinggal yg sulung tuh x duduk ngan ieda .. next year mungkin akan duk sama ngan ieda ..

insyaallah

shahliza94 berkata...

bila danish dah tidur bilik asing memula rasa cam kekoklah pulak. tapi bila mengenangkan balik cam pantin baru....bestlah pulak...muahahaha....

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ berkata...

chantek nyer tempat tido si kecik ni kak...

hehhehe...katil mcm budak2 tu..kaler PEPEL ada tak kak? hahaha

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

salam kenal & ziarah.

sya pun plan nak beli katel camni ntuk anak tp tak beli2... hehe..

<< s| tED| >> berkata...

ekekekkeke... caiyookkk danish.. suka lah emak danish tu.. ekekekeke

shahliza94 berkata...

yanie: kaler pepel takdelah yanie...
berkenan ker...hehehe.....

azrina: hai kak rina, terima kasih singgah blog liza. liza dah ke blog akak juga...

tedi: takleh nak digambarkan....hahaha......isy..dak kecik takleh nak tau lebih2. pi kursus dulu kalau nak tau camner rasa suka tu......

Mummy Dasy berkata...

Nak pisahkan gak Daneen tmpt tido..tp xtau mana nak mulakan

日月神教-任我行 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
仔仔 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin