10 Ogos, 2009

Colouring Contest @ Plaza Tasek.....


semalam pukul 10 am liza dan mamat temankan insyirah
ke plaza tasek sebab insyirah masuk 'pertandingan mewarna'
anjuran Mc' Donald. saja je dia merengek kat en.shah
nak join contest tu. kebetulan borang penyertaan
cikgu dia edarkan kat sekolah. en.shah tak ikut... dia jaga danish
kat rumah.



mamat bangun pagi semata-mata nak ikut kakak dia...

tengok tu peserta yang dah biasa join mana2 pertandingan mewarna..
siap ngan meja n krayon.....


insyirah gak yang sempoi ngan kaler lunanya...

cantikkan? girl ni umo dia 7 tahun. biasa masuk pertandingan di mana2...
dia dapat no. 3



menyambut ketibaan ronald....


ketibaan si ronald

happy meal time....


si ronald sedang meroyan...

warm up bersama ronald

pemenang kategori A (5-8 tahun)


pemenang kategori B (9-12 tahun)



sajer je nak insyirah rasa cam mana join contest ni.
sekurang2nya adalah pengalaman sikit. sementara tunggu insyirah siap...
sempatlah liza mencuci mata di mall tersebut. hehehe

3 ulasan:

<< s| tED| >> berkata...

wah!!! org yg dah biasa masuk contest dia angkut semua kusi meja kat rumah ek??
x pe.. mula2 pengalaman dulu :)

shahliza94 berkata...

tau xper...siap kain buruk diorg bawak...

RHEA berkata...

kalau masuk blog rhea, ambil pamplet tu ye kak.. dr.malina minta tolong perpanjangkan.. terima kasih..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin