11 September, 2009

JOM SKODENG EN. SHAH......


memula citernya gini, en.shah call liza bagitau staff kat opis
dia nak wat tempahan berbuka puasa di LC Catering
Danga Bay. so en.shah dah bayarkan untuk kami anak
beranak. en. shah tak dapat nak balik amik we all bimbang x sempat nanti.
yelah..petang mesti jem giler. so nak taknak liza kena drive ke sana.
beliau minta liza n anak2 lepak kat opis dia sementara nak tunggu dia
selesai kerja n baru bertolak ke Danga Bay.
liza ok jer...boleh skodeng dia kat tempat kerja. hehehe.....





mak ooi...bersepahnya meja mr. director....


siyesnya memantau keje si aina....





anak-anak yang setia menunggu ayah mereka selesai kerja.

pic kat Danga Bay x sempat nak snap sebab terlupa akibat
terlalu menghayati kelazatan makanan yang disediakan.
(ceh..alasan..!)

4 ulasan:

Mummy Dasy berkata...

kak LC berapa Rm/person...best x makanannye

sI tEDI berkata...

memantau sampai cekak pinggang.. takut ni.. ekekekeke...

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

garangnya Mr. Director.....sampai cekak pinggang tu......

hans berkata...

hahahaha
perluker skodeng beliau
haha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin