19 Oktober, 2009

OTAI-OTAI FB.......TOLONG....TOLONG....!!!!!!


tak tahu di mana silapnya...... sebelum ni ada masalah dengan blog.....
sekarang ada masalah dengan facebook pulak....
ada sesiapa yang boleh tolong bagi jalan macamana nak selesaikan masalah ngan facebook tercinta ni? antara masalahnya ialah:

~ tak boleh confirm friend request (kalau klik button confirm..xde pape yang berlaku.... request berderet2 dah ni..) )

~ tak boleh send dan receive gift....(maaf ye teman2 sepekebunanku.... liza xleh accept n send back sebab masalah sama seperti di atas....)

~ tak boleh chatting kat inbox...


~ tak boleh update status (last liza update masa b'day hari tu.... 5/10).

~ tak boleh nak tinggal komen...


~ tak boleh nak tag photo....

~ tak boleh nak send message sebab kalau klik inbox kuar blank page. ciss...!


~ dah try report..tapi bila dah selesai karang baeeek punya ayat....klik button "report" dia x jadi pape pun...


TOLONGLAH WAHAI OTAI2 FB....YANG PELIKNYA....FT..FV..YOVILLE N LAIN2 GEM BOLEH MASUK..CUMA XLEH NAK SEND N ACCEPT GIFT JER.....


12 ulasan:

iena hamdi berkata...

alamak tah yer kak.. susah2 delete ajer ... pastu wat akaun baru kak.. kekkekek

shahliza94 berkata...

akak dah try gak nak register baru..tapi bila klik button sign up..dia terus xmo loading...

husz_nie berkata...

eii.. nampak pushat.. :p

akak pi je kat pejabat FB, pastu hempuk kepala tuan punya FB ni.. hahaha

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

tak dapat eden nak tolong...coz eden bukan otai tapi masih junior dalam facebook....

Mulberi berkata...

Kalau tgh gune mozilla, try lak gune chrome.. kalau takleh gak, try gune IE.. kalau takleh gak.. tutup je pc.. tidoooo huhuuu

shahliza94 berkata...

tempe:

katner ek opis dia..meh ler gitau..geram membuak2 dah ni. dasar yahudi....! pi bom terus opis dia...

shahliza94 berkata...

zarina:

hua....akak cuma leh add orang jek. sesaper yg add akak tergantung gitu jelah..... xleh nak kompemkan..

shahliza94 berkata...

mulberi:

pergh...nama ko akma..x hagak2.... nyam..nyam bunyi dia... mulberi tu..

aku rasa cam ada kena mengena ngan local disk (c:) aku yg penuh ni kot. asik xde space jer...

ntahlah..aku ni x bape nak celik bab IT. hehehe

LadyD berkata...

adalah yg tak kena tu...sabo yek..

shahliza94 berkata...

lady D:

lama x sembang kat blog ek..

bz berkebun jer nih.. ntahlah..kena namdi munge gaknya....

shahliza94 berkata...

erkkkkk!!!! mandi munge....

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

alahai..tak dapek nak nolong. eden pon orang baru gak...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin