23 November, 2009

TERKENANG-KENANG - TERINGAT-INGAT.....


pic ni baru sahaja di'tag' oleh ex-student liza di facebook.
tak sangka dia masih simpan pic ni. liza punya dah 'ter'hilang
semasa liza berpindah rumah.
humang aiih!!!! kalaulah sekarang ni bentuk badanku masih seperti dulu....
dulu makan banyak mana pun susah nak naik badan.
sampai ada yang beri cadangan minum susu 'weightgain'.
tapi liza x buat pun.
sekarang ni? jangan kata makan banyak.... jamah sikit pun dah takut jadi lemak.
huhuhu.....

pic ni masa zaman 'nak daro', tu pasallah slim...

4 ulasan:

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

laaa...kak liza cikgu ke???

sekarang mengajar lagi??

fazemy berkata...

Owh cikgu rupanya. Mesti sronok kan ada murid yg ingt kat cikgu dia nih.

Mulberi berkata...

Peeeeeeewitttttttttttttt.. selimnyeeee!!!! Terkesima aku menengoknyee.. heheh..
Ala.. skang pon takla byk beza sgt pon...

shahliza94 berkata...

zarina: yer zarina... tapi tu cerita dulu-dulu.. skang ni dah jadi surirumah sepenuh masa..

emy: mmg sonok giler emy... tengah plan nak reunion lak ni. x tau bila nak wat.

mulberi: hahaha..... dulu pakai kain siap kelepet lagi sebab longgar... skarang lak siap kena longgarkan sket sebab sendat. huhu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin