24 Disember, 2010

GATAL TANGAN...

laptop lama dah selamat dikuburkan sebab langsung tak keluar imej kat screen.
lepas tu sibuk pula berkongsi laptop dengan en.shah.
hahahaha... habis penuh dengan game yang liza download sehingga beliau mula hangin. (Almaklumlah, lappy beliau digunakan untuk urusan kerja sepenuhnya..)

hinggalah satu hari beliau balik rumah dengan membawa bungkusan yang berisi
laptop di dalamnya. seronoknya tak terkata. alhamdulillah... terima kasih suamiku..
tapi liza tak berapa berkenan dengan kaler skin laptop tersebut..
so, masa untuk MAKEOVER.....

gambar di bawah ni sebelum lappy di solek....



jeng..jeng..jeng.. selepas disolek,
jadilah begini.... barulah sedap mata memandang..

warna pink pilihan insyirah sebab nak disesuaikan dengan warna
mouse.



kelihatan anggun disamping lappy MACHO en.shah...
(perasan jer lebih)

2 ulasan:

ieda berkata...

waa kak lepas nie leh lah rancak layan blog kak :)

shahliza94 berkata...

tengok keadaan juga ieda.. morning sickness lagi ni..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin