12 Februari, 2011

100 Bloggers Diperlukan......

widget ni diambil dari sebuah blog bernama yiedpozi.com widget ni fungsinya untuk memudahkan blogwalking. ada senarai blog2 dalam widget ni dan bila korang klik je, otometik semua blog dalam list tu akan dibuka serentak. mudahkan??? kalau nak try, cuba klik 'list blogwalking' pada widget kat bawah ni..




Pastu kalau korang nak tolong blogger2 dalam list tu.. klik la kat iklan heartbeat diorang tu dan apa2 sahaja sumber pendapatan yang diorang letak kat blog tu. Hehehehe. Gitu la lebey kurang fungsinya Widget ni. So.. kalau korang nak join atau nak blog korang termasuk dalam widget ni boleh baca caranya di Cara Nak Join.

secara ringkasnya, korang kena buat satu posting dengan tajuk "100 Bloggers Diperlukan". lebih kurang macam ni ler. Hehehe... ini pun copy dari blog bestprenku mama syadidah. Korang nak tiru pun boleh, kalau kreatif nak buat sendiri pun boleh... pastu korang kena masukkan widget tu dalam blog korang. untuk dapatkan code widget tu, bolehlah klik di sini. kemudian letakkan link entry yang korang dah buat tu kat kotak komen blog tersebut.

P/s: Sila pastikan blog korang tidak mempunyai widget lagu dan widget widgeo (ini syarat yg ditetapkan oleh tuan punya widget). Untuk keterangan lanjut bolehlah terjah ke tuan empunya blog iaitu yiedpozi


6 ulasan:

dhiera berkata...

salam singgah kembali~hai!!
tekan2 ads n up kan trafik~

shahliza94 berkata...

thanks... silalah dtg lagi..

Ismani @ Manisah berkata...

Salam singgah.. n klik2 hb

kakyong berkata...

gud luck utk BW ni..

dah klik2 as usual.. ;)

shahliza94 berkata...

manisah..... thanks yer, rajin2lah jengah lagi..

kakyongku sayang... terima kasih bebanyak.. akuanku terjah blogmu jua.

Izza Mohamed berkata...

dah cuba klik widget BW ni & ok mcm biasa...maybe server ko kot problem ths few days?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin