16 Mac, 2011

Jom Join Bloglist Taufiq Tiramisu.....


CARA UNTUK JOIN

1. Buat satu entri bertajuk : Jom Join Bloglist Taufiq Tiramisu dan letak banner kat atas tu .

2. Komen sikit pasal blog ni. Nak komen jahat pun takpe. Aku tak marah .

3. Link kan entri ni pada entri korang tu. Dan post permanent link entri yang korang buat tu kat bahagian comment post ni. Dan Siap!!


Tarikh tutup : 31 Mac 2011 (mungkin dilanjutkan atas permintaan)

komenku:
sebenarnya liza pun tak berapa kenal siapa itu TAUFIQ... hehehe...
tapi TIRAMISU tu liza taulah..(cam tajuk drama dalam slot akasia tv3 pulak)
tapi kalau korang perasan, blog taufiq tiramisu ni ada dalam list 'blog tutorial' liza...
liza selalu terjah ke sana untuk mendapatkan tips2 n panduan bagi
mencantikkan blog ni. huhuhu.. lom cukup mantap sebenarnya blog ni.
tips2 dan tutorial yang diberi amat berguna untuk mereka2 yang baru
belajar berblogging ni..... termasuklah liza.
oklah taufiq, takde idealah... rasanya dah cukuplah
sesi membodek untuk tersenarai dalam bloglist tu. hahahahaha...

2 ulasan:

Taufiq Tiramisu berkata...

thanks join shahliza..hehehe..blog ni lawa dah.. ;)

shahliza94 berkata...

thanks atas balasan bodek tu yer. hehehehe....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin